Excel kurser – fra begynder til avanceret niveau

Arbejder du med Microsoft Excel i hverdagen og vil du lære at udnytte programmets mange funktioner fuldt ud? Vores kurser i Excel er både for dig, der ønsker et grundlæggende kendskab til programmet og dig, der gerne vil have en introduktion til de mere avancerede formler og funktioner.

Excel, som er en del af Microsoft Office-pakken, er et databehandlingsprogram som benyttes af mange virksomheder til at arbejde med regneark og til at analyse og bearbejde data. I programmet kan du udføre beregninger, opstille tabeller, analysere datamængder og skabe rapporter.

Excel 2013 og Excel 2016 – på både begynder- og ekspertniveau

Få styr på tal, tabeller og formler med et målrettet og intensivt Excelkursus. Alle kurserne har en varighed på én dag, og udbydes på forskellige niveauer fra begynder til avanceret niveau. Kurserne afholdes både inden for Microsoft Excel 2013 og Microsoft Excel 2016.

Kurserne i Excel er oplagte for dig, der arbejder med regneark til daglig, og som ønsker at spare tid og gøre arbejdsgangene nemmere. Du vil undervejs få en masse tips og tricks, som du kan bruge i din hverdag, så du kan arbejde effektivt med programmets funktioner og muligheder.

Kursernes indhold

Afhængig af hvilket Excel-kursus du tilmelder dig, vil du kunne få viden, der passer til dit niveau. Eksempler på emner, der bliver gennemgået er:

  • Introduktion til programmet
  • Indtastning af tekst, tal og formler i regneark
  • Gemme og hente regneark
  • Budgetter og beregninger
  • Gennemgang af formler og funktioner
  • Avancerede tabeller og diagrammer
  • Filtrering og analysering af store datamængder
  • Pivottabeller
  • Funktionerne HVIS, Prognose, Afrund, Lopslag, Vopslag m.m.

Virksomhedstilpassede kurser i Excel

Har I flere medarbejdere, der har brug for et kursus i Excel? Så har vi mulighed for at udbyde kurserne som virksomhedskurser. Her kan forløb og indhold aftales individuelt med udgangspunkt i jeres behov og ønsker. Kontakt os for at høre mere om, hvordan I får et virksomhedstilpasset Excelkursus.

Aktuelle kurser og uddannelser
Excel 2013 - avanceret
Se 2 hold
Næste startdato: 29-10-2019
Excel 2013 - grundlæggende
Se 2 hold
Næste startdato: 01-10-2019
Excel 2013 - videregående
Se 2 hold
Næste startdato: 03-10-2019
Excel 2016 - avanceret
Se 2 hold
Næste startdato: 26-09-2019
Excel 2016 - grundlæggende
Se 2 hold
Næste startdato: 10-09-2019
Excel 2016 - videregående
Se 2 hold
Næste startdato: 12-09-2019
Find din afdeling