Specialeretninger på hovedforløbet

På Aalborg Handelsskole tilbyder vi 4 forskellige uddannelser/specialeretninger på hovedforløbet. Fælles for dem alle er, at du skal have gennemført et grundforløb på EUD, EUX eller et EUS-forløb (for studenter) samt have en underskrevet elevpladsaftale med en virksomhed for at kunne begynde en uddannelse på hovedforløbet.

Hovedforløbet er struktureret således, at du dels arbejder ude hos virksomheden og dels er på skoleophold, således du både får den teoretiske viden samt mulighed for at koble denne til praktisk erfaring.

Vi tilbyder uddannelser/specialeretninger inden for:

Uanset hvilken uddannelse/specialeretning du vælger, garanterer vi kompetente og kreative undervisere, der selv kommer med en masse praktisk erfaring og dermed ved, hvordan og hvorhen brancherne bevæger sig. 

Valgfag

Inden for hvert speciale findes en række spændende valgfag. Disse valgfag skal sikre, at du kan specialisere dig inden for emneområder, som du er ekstra interesseret i.

Valgfagene skal være med til at sikre, at du klædes godt på til en spændende karriere inden for den uddannelse/specialeretning, du drømmer om. Det er forskelligt, hvor mange valgfag du har mulighed for at tage inden for uddannelserne/specialeretningerne. Valgfagene vil typisk strække sig over 2-5 dage pr. fag, og som regel vil du skulle vælge et antal valgfag, der svarer til mellem 3-7 uger. 

Se beskrivelser af valgfag og find tilmeldingsskemaer >>

Spørgsmål

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge eller har du spørgsmål til en eller flere af vores uddannelser, er du meget velkommen til at tage fat i en af vores studievejledere
Kontakt studievejledere
Studievejledere - Hovedforløb
Mette Marie Melgaard
Studievejleder
Tina Overvad Skoust Lassen
Studievejleder
Find din afdeling