Ansættelse af elever - elevplads

Som virksomhed kan I sidde med en række spørgsmål om ansættelse af elever. Skolens virksomhedskonsulenter er den direkte kobling mellem jer som virksomhed og eleverne.

Vi stiller gerne vores ekspertise gratis til rådighed for jer både før, under og efter ansættelsesprocessen. Vi vil også kunne hjælpe med at finde netop den elev, der matcher jeres ønsker og behov.

Find en elev til din virksomhed

Er du på jagt efter en super dygtig elev til din virksomhed inden for områderne detail, handel, kontor eller event? Der er flere fordele ved at ansætte en elev fra Aalborg Handelsskole. Dels kan din virksomhed få en opdateret viden, nye idéer og frisk inspiration; dels vil det være muligt at forme sin måske kommende medarbejder. Herved sikrer du dig en kvalifi­ceret arbejdskraft til fremtiden.

Stillingsopslag - bliv set

Søger I en elev, hjælper vi jer gerne med at få jeres til stillingsopslag vist til så mange potentielle elever som muligt. Vi samler alle opslagene på vores hjemmeside, hvor der kun bliver vist elevstillinger. Derudover bliver jeres stillingsopslag også hængt op på vores interne opslagstavler på skolen samt lagt ud på PraktikServices Facebookside.
Kontakt os
Virksomhedskonsulenter - PraktikService
Lars Halskov
Virksomhedskonsulent
Søren Larsen
Virksomhedskonsulent