Toggle navigation
Handelsgymnasiet

Handelsgymnasiet

HHX - 3-årig gymnasial uddannelse

Studievalg Danmark på HHX

Studievalg
Studievalg Danmark vejleder om videregående uddannelse og de efterfølgende beskæftigelsesmuligheder. På Saxogade er det Line Skorstengaard og på Turøgade er det Peter Norman Nielsen, der er din lokale studievalg-vejleder.

I løbet af din tid på skolen kommer Line og Peter på besøg flere gange for at holde oplæg om uddannelsessystemet, valg af videregående uddannelse og efterfølgende beskæftigelsesmuligheder, adgangskrav, ansøgning, optagelse mv.  På dit skema kan du se, hvornår præcis din klasse skal deltage. 

Kontakt til Studievalg-vejleder

Line og Peter har desuden træffetid på din skole ca. hver 3-4 uge. I forbindelse med de faste træffetider har du mulighed for at få en individuel snak om dine spørgsmål, overvejelser og ønsker med hensyn til dit valg af videregående uddannelse, eller hvis du er i tvivl om, hvad du vil efter din studentereksamen.

Træffetiderne kan du booke via

Her vælger du din skole på skolelisten. Dernæst vælges den dato og det tidspunkt, du ønsker at booke, og du skal til slut angive dine kontaktoplysninger. Du får en kvittering for din booking pr. mail og siden en sms-påmindelse på dagen for træffetiden.


Du kan træffe Peter på telefon 3333 2014 eller pr. mail pnni@studievalg.dk 
Du kan træffe Line på telefon 3333 2016 eller pr. mail lms@studievalg.dk

Vejledningen er et tilbud til dig, og du er altid velkommen – også når du er færdig med gymnasiet.

Information om videregående uddannelse?

Der er mange ting, som du selv kan gøre for at få information om videregående uddannelse og de efterfølgende beskæftigelsesmuligheder.  Du kan fx bruge uddannelsesportalen www.UddannelsesGuiden.dk.

Her kan du finde information om næsten alt, der har med videregående uddannelse og de efterfølgende beskæftigelsesmuligheder at gøre. Du kan fx finde ud af, hvordan forskellige uddannelser er opbygget, hvor du kan tage dem, hvilke adgangskrav de har, samt hvilke jobmuligheder uddannelsen giver. Der er også links til uddannelsesstedernes hjemmesider, hvor du kan hente mere detaljeret information om lige præcis den uddannelse, du er interesseret i.

Se mere om Center Nordjylland på www.studievalg.dk

Kontakt os
Studievalg Danmark - HHX
Line Madsen Skorstengaard
Line Madsen Skorstengaard
Studie- og karrierevejleder
Peter Norman Nielsen
Peter Norman Nielsen
Studie- og karrierevejleder