Toggle navigation
Handelsgymnasiet

Handelsgymnasiet

HHX - 3-årig gymnasial uddannelse

Studieture på HHX

På Handelsgymnasiet Aalborg har vi en lang tradition for at arrangere spændende, fagligt relevante og oplevelsesrige studieture for vores 3.g-elever, der tager afsæt i undervisningen.
hhx_international
Hvis du har internationale ambitioner kan du vælge fag på handelsgymnasiet, der bringer dig på det rigtige karrierespor. I undervisningen har vi fokus på både national og international handel, og du vil lære om kulturforskelle og internationale markeder. Men et er teori – noget andet er praksis, og derfor har du mulighed for at tage med på studieture og deltage i sprog- og praktikophold i udlandet. Formålet er, at du efter endt studietid ser verden med internationale briller, og at du forstår at begå dig i andre dele af verden.

På handelsgymnasiet har vi en lang tradition for at arrangere spændende, fagligt relevante og oplevelsesrige studieture. Studieturens oplevelser tager afsæt i undervisningen, og når klassen vender hjem anvendes turens erfaringer i forbindelse med bl.a. projektarbejde.
 
I 3.g arrangeres en studietur á ca. en uges varighed. Eleverne deltager i planlægningen af studieturene og har derfor indflydelse på indhold og pris. 
Der er egenbetaling på studieturene, der afhænger af studieturens destination og varighed.
 
Alle studieture på Handelsgymnasiet er alkoholfrie.