Samfund - studieretninger på HHX

En studieretning inden for Samfund er målrettet dig, der har interessere for samfundsforhold og verden omkring dig. Er du også nysgerrighed på at lære mere om politik, økonomi, bæredygtighed og FN's verdensmål?

Vores samfund er under konstant udvikling. Økonomisk hører vi om, at vi skal ruste os til fremtiden, at der bliver mange ældre og at unge skal hurtigt igennem uddannelse. Også internationalt ændrer den politiske scene sig konstant fra præsidentvalg til Brexit mm.

FN’s Verdensmål er desuden sat på dagsordenen og bæredygtighed er blevet et centralt nøgleord, så vi kan sikre klodens overlevelse. Dermed ændres kulturen fx inden for produktion til en mere klimavenlig udgave.

Vil du være med til at sætte aftryk og gøre en forskel i verden? Med en studieretning inden for samfund lærer du om samfundet i dag, og hvor vi bevæger os hen. Her kigger vi bl.a. på bæredygtighed, klima og grøn økonomi. Du har desuden mulighed for at supplere din samfundsfaglige studieretning med en række spændende valgfag, og dermed sammensætte din egen HHX-uddannelse ud fra dine interesser.

Studieretning inden for samfund

Find din afdeling