Profiler og talentaktiviteter på HHX

På Handelsgymnasiet Aalborg kan du tilvælge en række profiler og talentaktiviteter, hvor du har mulighed for at fordybe dig eller udfolde dit særlige talent.

Profiler: internationale klasser og elitesport

På Handelsgymnasiet Aalborg kan du tilvælge to profiler, hvis du ønsker et internationalt perspektiv eller hvis du dyrker sport på eliteniveau:

Du skal være opmærksom på, at vælger du én af profilerne, så kan det have betydning for, hvilke studieretninger du har mulighed for at vælge.

Internationale klasser

Mange af vores elever er i dag tilmeldt en international klasse på Handelsgymnasiet. Det er særligt attraktivt for dig, der ønsker en HHX-uddannelse med et internationalt afsæt. Her kommer du på studeforløb til udlandet på alle tre år, og samtidig vil dele af din daglige undervisning foregå på engelsk.

Læs mere om de internationale klasser

Elitesportsklasser

Er du eliteidrætsudøver? På Handelsgymnasiet kan du kombinere din HHX-uddannelse med din sportsgren. Vi er samtidig Team Danmark Uddannelsespartner, hvilket giver dig mulighed for at gennemføre hhx-uddannelsen over fire år.

Læs mere om elitesport og Team Danmark på HHX 

Talentaktiviteter

På Handelsgymnasiet har vi også en række aktiviteter, der knytter sig tæt op af HHX-fagene, og som nogle gange inddrager flere fag. Nogle af aktiviteterne deltager du i klassevis, mens andre aktiviteter skal du tilmelde dig individuelt. Aktiviteterne kan variere fra år til år og være afhængig af, hvilken klasse du går i.

På HHX Aalborg udbydes mange aktiviteter inden for specielt innovation og iværksætteri. Disse aktiviteter er attraktive for dig, der er interesseret eller gerne vil lære mere om entreprenørskab. Vi har desuden god tradition for at deltage i konkurrencer som Company Programme og DM i erhvervscase, hvor vi har sikret flere danske mesterskaber gennem årene.

Læs mere om innovation og iværksætteri på HHX

Find din afdeling