Toggle navigation
Handelsgymnasiet

Handelsgymnasiet

HHX - 3-årig gymnasial uddannelse

Partnerskabsaftale med NOWACO

Fødevaregrossisten NOWACO og Aalborg Handelsgymnasium har indgået et samarbejde der betyder, at virksomheden fremover bliver partner for én af skolens klasser.
NO_ACO_Logo_RGB
Samarbejdet har til formål at inddrage virkelighedsnære problemstillinger i undervisningen gennem en række forskellige aktiviteter. Konkret betyder samarbejdet med NOWACO, at eleverne hvert år vil få en gæsteforelæsning med en repræsentant fra virksomheden. Derudover kommer de også på virksomhedsbesøg og endelig skal de lave et projekt, som efterfølgende evalueres af NOWACO. Samtidig vil der i undervisningen blive inddraget konkrete eksempler fra virksomhedens dagligdag. Partnerskabsaftalen indebærer desuden, at klassens lærere har et indgående kendskab til NOWACO. Lærernes tilrettelæggelse af undervisningen vil i høj grad ske med udgangspunkt i dette kendskab, og dermed gøre undervisningen endnu mere nærværende og virkelighedsnært.
Samarbejdet med NOWACO er især rettet mod de afsætningsøkonomiske fag samt fagområder som kulturforståelse og sprog. For eleverne betyder samarbejdet med NOWACO:
Klasser  Aktiviteter
 1.g Virksomhedsbesøg i efteråret og en gæsteforelæsning i foråret.
 2.g Eleverne skal udarbejde en konkret opgave, som evalueres af NOWACO. Derudover vil eleverne også få en gæsteforelæsning eller caseopgave.
 3.g Evt. mulighed for studietur/virksomhedsbesøg hos leverandør/slagteri på ét af NOWACO’s kontorer. Derudover også mulighed for gæsteforelæsning eller caseopgave.
 

Om samarbejdet – set gennem NOWACO’s briller

NOWACO's medarbejderstab er vokset støt de seneste år. Vi ser samarbejdet med Aalborg Handelsgymnasium som en stor styrke, idet vi bl.a. kan være med til at hjælpe eleverne på vej mod deres fremtidige karriere. Samtidig tror vi på, at et tæt samarbejde med Aalborg Handelsgymnasium vil være af stor gensidig interesse både for os og for de elever, som ønsker at uddanne sig. Vi kan således få et bedre indblik i uddannelsesverdenen og samtidig får eleverne en god viden om, hvad der sker i en spændende, international handelsvirksomhed som vores.
NO_ACO_Aalborg_office(1)

Om NOWACO

I 39 år har NOWACO specialiseret sig i at handle med frosne fødevarer. Vores fokusområder er fjerkræ, svin, ko, fisk, grøntsager og pommes frites. For nylig har vi tilføjet tørrede frugter og nødder til vores produktsortiment. Vi leverer rå produkter og delvis forarbejdede produkter, som i mange tilfælde bliver videreforarbejdet og solgt i NOWACO brand eller som Private Label.
NOWACO køber og sælger varer over hele verden. Vi har egne kontorer og medarbejdere i ni lande hvilket gør, at vi kan følge den globale udvikling tæt samt være ekstra opmærksomme på lokale og kulturelle forskelligheder – det er en vigtig brik, når produkternes vej skal følges fra sælger til køber. Vi udbygger konstant vores netværk af loyale og stabile samarbejdspartnere i hele verden.

http://www.nowaco.com/