Toggle navigation
Handelsgymnasiet

Handelsgymnasiet

HHX - 3-årig gymnasial uddannelse

Internet Zoo - et abonnements universe

Kim S. Bengtsen er tidligere elev fra Turøgade Handelsgymnasium i Aalborg, startede som grafiker og har nu købt hele koncernen.
Internet_Zoo

Internet Zoo ApS laver gaming, gambling, dating og webshops på abonnement. Ideen bag er, at man kan tilknytte abonnementer til hvilken som helst vare, uanset marked, demografi og geografi.

Gennem flere år inden for (gratis) gambling og gaming, blev det en nødvendighed at tænke firmaet (red.: Lotto24 ApS anno 2006) i en ny retning, for at bevare den nødvendige omsætning der skulle til, for at dække udgifterne ved f.eks. pengepræmier. Således blev et ‘PLUS’ medlemskab introduceret, hvor spillerne kunne betale for at få andre spiltyper som fx. Match3, Bubble Shooter, Tetris mv. Desuden blev der lavet andre fordele som ‘unikke præmier’ i en online shop, når spillerne vandt såkaldte ‘mønter’ til indløsning. Dette blev så stor en succes det første år, at der blev udvidet med alternative koncepter og dertil firmaer, hvorved abonnements-tanken blev videreført som en fast del af disse koncepter.

Efter godt 8 år ved roret i flere af koncernens virksomheder, købte Kim sin tidligere arbejdsplads og præsenterede således en ny-struktureret organisation, som allerede efter første år (2018), gav et overskud på godt 2,5 million. I dag er der 7 fuldtidsansatte i koncernen, på kryds af kontor i Aalborg og Kyiv (Ukraine), samt mere end 20 deltidsansatte i 10 forskellige lande. Størstedelen består dog af studerende fra UCN, Universitet mv. i Aalborg.

 Det var ikke lysten der drev værket, da Kim begyndte på HHX i Aalborg, hvilket han begrunder med at være skoletræt og med manglende ambitioner;

Jeg kom direkte fra 10. klasse på efterskole, hvor jeg havde haft vekslende karaktere og egentlig overvejede tømrer som en mulighed, frem for ‘handelsfag’. Men efter lidt startvanskeligheder, fandt jeg mig til rette på 3. år og fik nogle mål og ambitioner, ved hjælp af nye og spændende fag, som f.eks. IT, Erhvervsjura og Multimedie.

Pludselig var der flere fagområder der blev relevante for mig, og jeg kunne excellere og interessere mig i noget, der var med til at definere mig som person. Jeg troede at jeg skulle videre og læse Datamatiker, men det var klart ‘salg’ og ‘design’ der trak i mig, så valget efter HHX faldt da også på Multimediedesigneruddannelsen, hvor jeg uden tvivl, var endt i en anden branche og sikkert være godt utilfreds med mine valg. Stædighed og uddannelsen i sig selv hjalp mig således til at tage de rigtige valg.

Jeg glad for at kunne hjælpe til hvor det kan gøre en forskel. Om det være sig som dommer til iVærk AH, Mercur støtteforeningen eller en helt tredje ting - derfor støtter vi med glæde de studerende ved dette projekt.

Udtaler Kim S. Bengtsen

Fakta om Internet Zoo ApS

  • Stiftet i 2010 (som samlet koncern med datterselskaber helt tilbage fra 1999)
  • Abonnements universe inden for Gaming, Gambling, Dating, Webshops
  • Koncernen tæller mere end 16 millioner brugere, i mere end 17 forskellige lande på verdensplan
  • Kim S. Bengtsen er ene ejerleder for koncernen
  • 7 fuldtidsansatte i både Danmark og Ukraine

Læs mere om Internet Zoo: https://www.internetzoo.biz/

Internet_Zoo_logo Internet Zoo universe