Handelsgymnasiet Aalborg

Innovation - studieretninger på HHX

En studieretning inden for innovation er målrettet dig, der ønsker at blive udfordret på at tænke nyt og anderledes. Her får du mulighed for at være med i processen fra at tænke innovativt og til at søsætte nye projekter.

Med en studieretning inden for Innovation styrker du dine kompetencer til det moderne arbejdsmarked, hvor originale idéer og det at tænke nyt er efterspurgte kompetencer hos virksomhederns medarbejdere. På HHX er der desuden mulighed for at arbejde med egen virksomhed. På både Turøgade og Saxogade finder du Start-Up miljøer, hvor elever arbejder med deres virksomhedsidé eller hjælper hinanden ift. udfordringer med start-up. Det er ikke en forudsætning, at du allerede har en virksomhedsidé eller egen virksomhed. Derimod skal du have lyst til at være en del af miljøet og have mod på de udfordringer, som innovation og start-up byder på.

På studieretningen inden for Innovation kan du tilvælge en række spændende valgfag, og dermed sammensætte din egen HHX-uddannelse. Du kan både vælge at supplere med fag, der har tæt relation til innovationsfaget eller måske krydre med andre fag med udgangspunkt i dine interesser. 

Studieretning inden for innovation

Find din afdeling