DM i erhvervscase

Hvert år deltager HHX-elever fra Handelsgymnasiet Aalborg i DM i erhvervscase. Her får de stillet en opgave, hvor de dyster på innovation og analytiske evner.

HHX Aalborg deltager hvert år i erhvervscase

Til DM i erhvervscase arbejder HHX-eleverne med en konkret case, som hvert år tager udgangspunkt i en kendt dansk virksomhed. Her skal eleverne arbejde med idé, strategi og præsentation.

Konkurrencen består af en lokal skolekonkurrence, hvor den bedste idé og præsentation af erhvervscasen kåres som vinder. Vinderen går videre til regionskonkurrencen, hvor der dystes mod andre skoler om at vinde regionsmesterskabet. Alle regionsvinderne mødes i finalen i København, hvor DM-trofæet skal uddeles.

Det særlige ved DM i Erhverscase er den store involvering af erhvervslivet, idet dommerpanelet er erhvervslivsrepræsentanter, mens erhvervscasen tage udgangspunkt i en konkret og aktuel virksomhed. Eksempler på casevirksomheder har været Sportmaster, detailkæden Normal, Hansens Flødeis og Select Sport A/S.

På Aalborg Handelsskole har vi en god tradition for deltagelse i DM i Erhvervscase, og vi kan bryste os af at have vundet det danske mesterskab i konkurrencen flere gange, senest i 2017.