Company Programme på HHX

Fonden for Entreprenørskab står bag Company programme, der er et virkelighedsnært entreprenørskabsforløb målrettet ungdomsuddannelserne – herunder HHX.

Har du en iværksætter i maven eller drømmer du om at styrke dine kreative og innovative kompetencer? Så er Company Programme måske noget for dig. Tidligere var forløbet forbeholdt skolens innovationselever, men nu har alle elever på HHX mulighed for at deltage i forløbet. Det er både muligt at tilmelde sig som gruppe eller individuelt. 

Om Company Programme

Forløbet Company Programme er rettet mod ungdomsuddannelserne for at styrke elevernes innovative og entreprenørielle kompetencer. Eleverne skal udvikle gode ideer, som skal omsættes til realiserbare virksomheder eller sociale projekter. Eleverne skal undervejs præsentere deres idéer i både regionale og nationale konkurrencer, som vurderes af bl.a. folk fra erhvervslivet.

Company Programme har eksisteret siden 1993, og der deltager hvert år ca. 4.000 elever fordelt på hele landet. I Europa deltager mere end 250.000 unge årligt i Company Programme, der er anerkendt af Europakommissionens Enterprise Directorate General som ”Best Practice in Entrepreneurship Education”.