Cases fra virksomheder

På Handelsgymnasiet bliver du introduceret for forskellige cases. Det betyder konkrete, realistiske opgaver, som du er med til at løse for rigtige virksomheder.

Hvordan skal Fårup Sommerland markedsføre sig? Hvilke produkter skal LEGO satse på? Hvordan kan en ny iværksættervirksomhed skabe succes?

Du kan være med til at sætte dit præg på virkeligheden og gøre en forskel for virksomhederne. Skolen samarbejder nemlig gerne med virksomheder og får konkrete, realistiske opgaver, som du som elev kan være med til at løse.

Ved caseopgaverne tager vi udgangspunkt i en bestemt virksomheds marked og kunder. En række vidt forskellige emner, der kan være relevante i undervisningen er fx virksomhedernes økonomi, markedsføring, it- og salgssystemer, sprog, kundeservice, sociale forhold, HR og meget mere. 

Har din virksomhed en spændende case?

Hvis I som virksomhed har lyst til at bidrage til en mere autentisk undervisning, kan vi sammen sikre, at eleverne bliver godt rustet til de udfordringer og problematikker, som venter dem i virkeligheden uden for undervisningslokalerne – både til gavn for eleverne selv og ikke mindst til gavn for jer.

Har du en konkret case, som du gerne vil have elevernes skal kigge nærmere på, så kontakt os gerne.