Toggle navigation
EUD / EUX Business

EUD / EUX Business

Uddannelser inden for kontor, handel, detail og event.

Innovation og talentudvikling på EUX Business

Har du en iværksætter i maven eller gode idéer til nye produkter og services? Så kan du få rådgivning og hjælp i AHEAD, hvor du kan arbejde med din idé.
IMG_8691

Drømmer du om at blive den nye, store idémager, som kan tage dommerne i Løvens Hule med storm? Har du nye, spændende og innovative ideer til nye produkter eller services? Så har du mulighed for at få gode råd og vejledning i AHEAD - skolens eget iværksættermiljø. Her kan du arbejde praktisk med din idéer og møde lærere og rådgivere, der selv har arbejdet i erhvervslivet, og stået i samme situation som dig.

Innovationskonkurrencer

Der er også mulighed at deltage i forskellige forløb og konkurrencer, hvor du kan arbejde med én eller flere af dine projekter. I disse projekter og konkurrencer vil du få en forsmag på, hvordan det virkelig er at være en rigtig idemand, som også skal ud at sælge ideen til andre.

Gennem forskellige tilvalgsmuligheder giver vi dig mulighed for at arbejde med og udvikle såvel dine faglige som mere kreative og innovative talenter. Har du derfor en iværksætter i maven, så er det her, du skal slå til. 

ÅBENT HUS på EUD og EUX BUSINESS

11. januar kl. 17.00 - 18.30.

Tilmeld dig i dag - vi glæder os til at se dig.

Tilmeld dig Åbent Hus nu >>