Toggle navigation
EUD / EUX Business

EUD / EUX Business

Uddannelser inden for kontor, handel, detail og event.

Studievalg Danmark

Studievalg Danmarks vejledere står for vejledningen om valg af videregående uddannelser og erhvervsmuligheder.
Studievalg Danmarks vejledere står for vejledningen om valg af videregående uddannelser. På grundforløbene afholdes et oplæg, som giver dig kendskab til Studievalg Danmark, samt hvilken vejledning der tilbydes. Som elev får du også kendskab til, hvilke muligheder din erhvervsuddannelse i enten EUD eller EUX Business giver i forhold til en eventuel videregående uddannelse.

På hovedforløbet inviteres du som interesseret elev til Studievalg Danmarks vejledningsarrangement Studie- og Erhvervstræf i Aalborg Kongres & Kultur Center. Her bliver der afholdt en række oplæg, som er særligt tilrettelagt for dig som elev, der er tilknyttet erhvervsuddannelserne. Her får du som interesseret elev uddybende information om dine muligheder for videregående uddannelse inden for dit interesseområde.

Der er tilknyttet vejledere fra Studievalg Danmark til Aalborg Handelsskole, og under din uddannelse kan du få individuel vejledning hos din Studievalgsvejleder om dine muligheder for videregående uddannelse efter endt erhvervsuddannelse. Du kan ringe til din Studievalgsvejleder eller skrive en mail. Du kan også få en personlig samtale med vejlederen på din skole eller i vejledningsbutikken i Slotsgade 27 i Aalborg.  

På Strandvejen er vores vejleder fra Studievalg Danmark Line Madsen Skorstengaard. På Langagervej er vores vejledere Line Madsen Skorstengaard og Majbritt Kortegaard.
Kontakt os
Studievalg Danmark - EUD og EUX Business
Line Madsen Skorstengaard
Line Madsen Skorstengaard
Studie- og karrierevejleder
Majbritt Kortegaard
Majbritt Kortegaard
Studie- og karrierevejleder

ÅBENT HUS på EUD og EUX BUSINESS

11. januar kl. 17.00 - 18.30.

Tilmeld dig i dag - vi glæder os til at se dig.

Tilmeld dig Åbent Hus nu >>