Toggle navigation
EUD / EUX Business

EUD / EUX Business

Uddannelser inden for kontor, handel, detail og event.

Erhvervsuddannelserne på Aalborg Handelsskole

På Aalborg Handelsskole kan du tage en erhvervsuddannelse indenfor EUD business og EUX business.
Uanset hvilken erhvervsuddannelse du vælger, vil du få en praktisk uddannelse, der er rettet mod et erhverv. Du kan også med en EUX business vælge at læse videre på en videregående uddannelse.

Erhvervsuddannelser

En erhvervsuddannelse er en praktisk uddannelse, der retter sig mod et erhverv. Uddannelsen er som udgangspunkt opbygget af et grundforløb + evt. studieforløb + hovedforløb (elevtid i en virksomhed).

ah2018_602(3)

Grundforløb og hovedforløb

Grundforløbet gennemføres med både boglige og erhvervsrettede fag, der er rettet mod den erhvervsuddannelse, der vælges. På Aalborg Handelsskole kan du specialisere dig inden for brancherne detail, event, handel og kontor. Nogle af specialerne tages på EUD business (fx detail, event og handel), mens alle specialer kan tages på EUX business. Tager du erhvervsuddannelsen med EUX business, får du en erhvervsfaglig studentereksamen.

Efter grundforløbet skal du søge elevplads i en virksomhed - også kaldet for hovedforløbet. Det kan fx være som detailelev i en bestemt butik eller som kontorelev i en offentlig institution. På hovedforløbet veksles der mellem praktik i virksomheden kombineret med enkelte undervisningsperioder på skolen.

Adgangskrav for EUD og EUX business

Du kan begynde lige efter folkeskolen eller på et senere tidspunkt. Se nedenfor hvilke adgangskrav der gælder for dig, hvis du tager din erhvervsuddannelse på EUD business eller EUX business.

Adgangskrav for EUD business

Adgangskrav for EUX business

Efter endt uddannelse kan du søge job som faglært eller læse videre på en videregående uddannelse. Læs mere om EUD business og EUX business.

ÅBENT HUS på EUD og EUX BUSINESS

11. januar kl. 17.00 - 18.30.

Tilmeld dig i dag - vi glæder os til at se dig.

Tilmeld dig Åbent Hus nu >>