Toggle navigation
EUD Business

EUD Business

Uddannelser inden for handel, detail og event.

Læreplads inden for handel, butik og event

_A7A0565
De to sidste år på EUD Business foregår i en virksomhed, hvor du er i lære inden for ét af områderne: butik, handel (b2b) eller event. Din læretid i virksomheden kaldes også for hovedforløbet, og her opbygger du praktisk erfaring.
EUD Business er en erhvervsuddannelse, der fokuserer på at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer til at arbejde inden for spændende brancher i erhvervslivet. På uddannelsen kan du vælge at søge læreplads inden for følgende områder: 

  • Butik (detail): branchen er for dig, der gerne vil gøre butikskarriere inden for fx mode, sportsudstyr, elektronik, kosmetik, bolig, bøger eller e-handel. Her er der fokus på salg af varer til alm. forbrugere.
  • Handel (Business to business): for dig, der vil arbejde med salg, indkøb eller logistik mellem virksomheder – det kan både være her i Danmark og på tværs af landegrænser.
  • Event:  for dig, der gerne vil planlægge og koordinere events og skabe gode oplevelser for andre – fx koncerter, arrangementer og sportsevents.

Søg læreplads inden for

Handelsuddannelser med læreplads

På handelsuddannelsen kommer du til at arbejde på B2B-markedet, hvor virksomhed...

LÆS MERE

Butiksuddannelser med læreplads

Med en uddannelse inden for butik (også kaldet detail) kommer du bl.a. til at a...

LÆS MERE

Eventuddannelser med læreplads

Målet med en uddannelse inden for event er, at du kan deltage i kreativ idéudvi...

LÆS MERE