Åbent Hus på HHX, EUD og EUX business

3. januar 2019

I løbet af januar og februar skal de ældste grundskoleelever tage stilling til, hvilken ungdomsuddannelse de vil begynde på efter sommerferien. For at give et indblik i de forskellige uddannelsesmuligheder, inviterer Aalborg Handelsskole til Åbent Hus her i januar ved både Aalborg Handelsgymnasium, HHX og Aalborg Handelsskoles erhvervsuddannelser, EUD og EUX Business.

På Handelsgymnasiet holdes der Åbent Hus i Turøgade d. 10. og 26. januar samt på Saxogade d. 16. januar. På erhvervsuddannelserne EUD og EUX Business foregår Åbent Hus d. 17. januar på Strandvejen 25.

Sidste år besøgte mere end 1.000 elever og forældre skolens Åbent Hus-arrangementer for at få et indblik i uddannelsernes opbygning, fagene og studiemiljøet. Igen i år vil der være rig mulighed for at høre oplæg og møde både studievejledere, undervisere og nuværende elever til Åbent Hus. Alle står de parate til at svare på spørgsmål om dagligdagen, undervisningen og de sociale aktiviteter, der løbende arrangeres. Det er også muligt at høre mere om skolens mange tilbud af internationale aktiviteter og det tætte samarbejde med erhvervslivet. Flere benytter også Åbent Hus til at få en rundvisning på skolen, og til at se skolens faciliteter og mærke stemningen.

- Uddannelsesverdenen ændrer sig hele tiden, og det betyder både nye attraktive uddannelsesmuligheder, men også nye adgangskrav for de unge mennesker. Til vores Åbent Hus-arrangementer får de unge og deres forældre en unik mulighed for at blive ajourført på området. Vi hjælper rigtig gerne den enkelte elev med at finde den uddannelse og retning, der passer lige præcis til den unges faglige interesser og ambitioner. Det er jo vigtigt, at de unge kommer nærmere det uddannelsesvalg, der er det rette for dem – både nu og i forhold til fremtiden, fortæller Rikke Christoffersen, der er direktør på Aalborg Handelsskole.Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9000 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk