Ny direktør på Aalborg Handelsskole

28. februar 2018

Fra 1. maj 2018 vil Aalborg Handelsskoles nye direktør hedde Rikke Christoffersen. Hun afløser skolens nuværende direktør Poul Søe Jeppesen, der efter 38 års ansættelse på Aalborg Handelsskole, har valgt at gå på pension. Rikke Christoffersen kommer dermed til at stå i spidsen for en stor og velfungerende uddannelsesorganisation med knap 3.000 elever og over 320 medarbejdere.

Rikke er i dag direktør for Skanderborg-Odder Center for Uddannelse, der foruden merkantile erhvervsuddannelser også tæller bl.a. et handelsgymnasium, HF samt et teknisk gymnasium.

Rikke Christoffersen er uddannet cand. oecon., og har siden 2001 arbejdet som leder. I 2007 blev hun tilknyttet uddannelsessektoren, hvor hun både har undervist på finansøkonomuddannelsen og senere været uddannelseschef på Erhvervsakademi Aarhus. I 2014 overtog hun posten som direktør for Skandeborg-Odder Center for Uddannelse. Rikke har desuden en række efteruddannelser med i bagagen inden for økonomi og projektstyring, ligesom hun også har taget en diplom i ledelse.

Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Rikke som skolens nye direktør.

- Med Rikke Christoffersen får Aalborg Handelsskole en yderst kompetent direktør, der har relevant ledelseserfaring på såvel operationelt som taktisk og strategisk niveau. I sit nuværende job har hun bevist, at hun kan bestride et job som topchef. Hun har samtidig en dygtig evne til at skabe et godt og tilfredsstillende samarbejde med både medarbejdere, samarbejdspartnere og erhvervsliv, fortæller Bent Jørgensen, der er formand for skolens bestyrelse.

Også hos Rikke Christoffersen er der store forventninger til den nye stilling som direktør for én af landets største handelsskoler:

- Jeg glæder mig meget til at lære medarbejderne og skolen bedre at kende – og være med til at sikre, at eleverne også fremadrettet får en stærk faglig såvel som personlig ballast med fra Aalborg Handelsskole, fortæller Rikke Christoffersen.

Rikke er allerede godt kendt i det nordjyske, da hun er opvokset i Aabybro og selv dimitterede fra Aalborg Handelsskole i 1993. Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9000 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk