Aalborg Handelsskole åbner butik i Aalborg

28. februar 2018

Aalborg Handelsskole åbner d. 1. marts en butik – Detailshoppen - på Vesterbro i Aalborg. Bag butikken står Aalborg Handelsskoles PraktikCenter, som sammen med en butikschef vil stå for den daglige drift af butikken. Formålet med butikken er at hjælpe de detailelever, som mangler en praktikplads. I praktikperioden får eleverne mulighed for at arbejde i skolens nye butik, hvor de kan tilegne sig en masse praktisk erfaring – på lige fod med de elever, der har en ordinær praktikplads.

- Detailshoppen er opbygget fuldstændig som en rigtig butik, og eleverne er med inde over alle detaljer og beslutninger. De har samtidig været med i hele opstartsfasen ift. de overvejelser, som man skal igennem, når man åbner ny butik, fortæller Mette Svenstrup, der er vejleder og butikschef for eleverne. Butikschefen fungerer samtidig som vejleder for eleverne, så de kommer igennem uddannelsens forskellige læ­ringsmål.

Handelsskolens nye butik sælger varer i kommission for nogle af byens andre butikker. Kunderne vil derfor både kunne finde varer inden for mode og interiør – og nye varer vil løbende komme ind i butikken. Allerede fra projektets start har Aalborgs butikker været rigtig gode til at bakke op om projektet:

- Det er skønt at opleve, at mange butikker har fundet interesse for vores nye butik. Ved at deltage med varer har butikkerne både mulighed for at skabe et mersalg, og samtidig er de med til at give vores skolepraktikelever en endnu bedre mulighed for at få praktisk erfaring, slutter Mette Svenstrup.

 

Åbningsdag d. 1. marts 2018 kl. 10.00

Butikken åbner d. 1. marts 2018 kl. 10.00. Her vil Aalborgs nye Commercial Brand manager Peter Bertelsen indvi butikken. Programmet for åbningsdagen er:

KL. 10.00 - 12.00:                   Gratis rundstykker og kaffe

KL. 10.00 - 17.30:                   Konkurrencer

KL. 14.00 - 17.30:                   Sandwich og smagsprøver

 

Butikkens adresse: Vesterbro 85, 9000 AalborgAalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9000 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk